Bosh sahifa > Mahsulot > Sanoat quvvati > Multi-point Touch CTP

Biz bilan bog'lanish

Qo'shish: Blok 5, Fuqiang Texnologiya Parki, Zhugushi Road, Wulian, Longgang 518116

Mob: + 86-13510459036

E-mail: info@panadisplay.com

ФХД ЛЦМ 6.0" са мигољио Стереосцопy технологијом 3Д приказивање без 3Д наочаре

Техничке предности: Висок квалитет се мигољио стереосцопy 3Д приказ ефекта. РСПТ -МЦ технологија користи полупроводник литографија технологије, прецизности грешку можете да контролишете испод микрона. Позадинско светло користећи укупан одраз интегрални шупљине структуру, конзервације на Флакс за умањивање губитка сјаја. Имплементација уређај може бити савршено компатибилан са разним решења за контролу додиром, без ћртвовања квалитет у 3Д слике се могу лако уклонити на основу чињенице Моора.

Mahsulot detali

Техничке предности:

Висок квалитет се мигољио стереосцопy 3Д приказ ефекта. РСПТ -МЦ технологија користи полупроводник литографија технологије, прецизности грешку можете да контролишете испод микрона. Позадинско светло користећи укупан одраз интегрални шупљине структуру, конзервације на Флакс за умањивање губитка сјаја.

Имплементација уређај може бити савршено компатибилан са разним решења за контролу додиром, без ћртвовања квалитет у 3Д слике се могу лако уклонити на основу чињенице Моора.


3D显示模组.jpg

Механичке спецификације

Техничке карактеристике

6.0 " ФХД

Изјава

Боја Филтер величине [мм]

(Х ) 76.52 X (В) 135.73

± 0.2

ТФТ супстратом величине [мм]

(Х ) 76.52 X (В) 138.68

± 0.2

Активна област [мм]

(Х ) "74.52 X (В) 132.48

Дијагонала 5.98"

Ћелије области (маргина ћелије) [мм] У/Д/Л/Р

1.0/2.25/1.0/1.0

Подлога за Нес @ 6: 00

Нес блок величине [мм]

(Х ) 76.52 X (В) 2.95

Подлога за Нес @ 6: 00

Дебљина [мм]

0.36

Нагризање стакла

Ћелију тежина [г]

11.15г

± 1.115 г

Д -МК величина (Х X В) [мм]

(Х ) 29.8 X (В) 1.35

НТ35595

Д -МК ЦФ ивице [мм]

0.4

НТ35595

Д -МК ФПЦ ивице [мм]

0.4

НТ35595

Подлога за ФПЦ дужина [мм]

0.6

ПОДЛОГА ЗА ИТО

Подлога за ФПЦ бр. [еа] / [хм] да се баци

208/ 150


Подлога за ФПЦ ширина просторне [хм]

106/ 44

На основу ИТО

У овом тренутку се мигољио стереосцопy технологија није била популарна, али одговарајућу технологију сазрева. У многим 3Д системе, одступање конвенционалних технологија стереосцопy су: ваљкастог објектив тип; тачка извора технологије; Вишеслојна приказа; четири особе оштећеног вида рељетку. Мигољио стереосцопy технологију у најпопуларнији произвођачи је цилиндричног објектив играња тип и оштећеног вида. Назива се и слабовидих рељетку пререзао рељетку тип. Основни принцип је употреба поставимо имагинг принцип, кроз рељетку оклузија технологија ради постизања тродимензионални за снимање. На површини екрана скуп је звао андqуот; вертикалне ограде у облику оптички утамнииени са оштећеним видом барриерандqуот; да контролише правац светло, пусти леве и десне очи примио различитих слика за генерисање Паралакс ефекат стереоскопски приказ, иако је ова технологија има предности једноставна производња, лако је да разумеју, али требало би да високог сјаја губитак изазван недостатак ниске резолуције. Стога , са оштећеним видом рељетку предност је компатибилан са постојећим ЛЦД ЛЦД технологијом, контролабилности у производњи и трошкови. Мана је светлину екрана је низак, да је резолуција ће бити обрнуто пропорционална на повећање броја приказа слика у исто време.

Светлосне баријере 3Д технологија је позната и као Паралакс баријеру или Паралакс баријеру капију технологију, принцип и поларизације од 3Д је сличнија, Европски ОШТАР лабораторијских инжењера више од десет година истраживања успеха. Светлосне баријере 3Д производе компатибилан са постојећим ЛЦД ЛЦД технологијом, тако да у производњу и трошак предности, али употреба такву технологију, резолуцију слике и Светлина ће опасти.

За реализацију светлосне баријере 3Д технологије је да користите прекидач ЛЦД екран, пуцњаву која сними филм и полимер кристалима слој, користећи кристалима слој и или волите или мрзите филм продуцирати серију од вертикалне црте од 90 степени.

Wеанд #39; ре један од водећих 6.0" фхд лцм са мигољио стереосцопy технологијом 3д приказивање без стакла добављача у Кини. С напредном технологијом, уверавамо те високе резолуције и добре перформансе наших производа. Добродошли добити бесплатан узорак и ценовник из наше фабрике.

Hot Tags: ФХД ЛЦМ 6.0' са мигољио Стереосцопy технологијом 3Д приказивање без стакла Кине, добављачи, фабрика, велепродаја, ценовник, ослободи узорак
Bilan bog'liq mahsulotlar

Fikr-mulohaza